Klubbnyheter

Nyk GK veckobrev 2020-08-21

By 21 augusti 2020 No Comments

KM spelades i flödande solsken. Herrklassen var fulltecknad och årets KM-mästare blev Pierre Carlsson. Grattis Pierre! Folke och Filip startade i juniorklassen. Tyvärr fick vi inte några damer till startlinjen.

Nya tillfälliga lokala regler tillämpas för sprickor i  maken på fairway samt för sprinkler runt green. Mer detaljerad information finns på anslagstavlan i klubbhuset och i receptionen.

Vi har de mest hektiska veckorna bakom oss och har börjat titta lite på statistiken för att förbereda verksamheten inför nästa år. Hittills har 660 gäster checkat in i våra stugor och tillbringat totalt 959 nätter hos oss. Under säsongen har 97 juniorer tagit lektioner hos Patric och Henric. Ytterligare 41 damer och 59 herrar har gått nybörjarkurser.

Det återstår fortfarande en del tävlingar. I helgen är det SSAB-mästerskap på lördag och Intersports Irish Greensome på söndag. Vi hoppas på en fin höst så att vi kan fortsätta spela många fler rundor. Den nya studion är i bruk för Costum Fitting och lektioner så än finns det tid att förfina spelet och förnya utrustningen.

Tack till Pelle, Micke, Anders och alla andra som har varit inblandade i att bygga och resa det nya klocktornet på hål 10, Västra. Den klockan kan ingen missa.

Ha en trevlig helg och lycka till med golfen!

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb