Klubbnyheter

Nyk GK nyhetsbrev 2020 09 03

By 3 september 2020 No Comments

Hösten närmar sig och det mörknar tidigare för varje dag men än finns det tid kvar att spela golf och att njuta av fina höstdagar.

Tävlandet fortsätter under hela september.  Nästa vecka har damerna sin avslutningstävling och spelformen är Irish Greensome. Det går fortfarande att anmäla sig.

För er som vill prova en annan bana är det gratis spel på Kiladalens GK den 12/9.

Tävlingskommittén har fått en ny ordförande. Blaise Watson tar över efter Boo Nilsson som tackar för sig. Vi är alla tacksamma för det arbete Boo har lagt ner de senaste åren och han finns kvar för att dela med sig av sina kunskaper vid behov. Blaise´s uppdrag är att se över hur framtidens kommittéarbete ska utformas och han kommer att kalla medlemmarna till ett första informationsmöte. En egen e-mailadress kommer att finnas inom kort dit alla mail som rör tävlingsverksamheten ska skickas, tavling@nykopingsgk.se

Vi önskar alla en fin start på september!