Klubbnyheter

Blaise Watson – ny ordförande i Tävlingskommittén

By 12 september 2020 No Comments

Hej alla glada golfare!

Jag har fått äran att ta över som ordförande i tävlingskommittén efter Bosse, som efter många års trogen tjänst tar ett steg tillbaka. En kallelse kommer snart att skickas ut till medlemmarna i tävlingskommittén och sedan börjar utvärderingsarbetet av säsong 2020 och planeringen inför säsongen 2021. Tävlingskommitténs huvuduppdrag är att planera och genomföra tävlingar på ett sportsligt sätt som ger likvärdiga förutsättningar för alla deltagare.  Med detta har jag som målsättning att TK ska ha en aktiv roll i arbetet med att hjälpa klubbens medlemmar att förbättra sina regelkunskaper.

Under 2020 har vi sett att betalning för tävlingar digitaliserats och jag har som målsättning att vi inom TK ska hitta fler områden där vi kan dra nytta av digitaliseringen. Exempel på det kan vara online-scoring i vissa utvalda tävlingar, något som vi såg nyttan av under rådande pandemi där årets KM gick att följa på distans.

Jag vill också passa på att tacka samtliga medlemmar som har hjälpt till med tävlingar under säsongen 2020 – ni är alla extremt viktiga för klubbens tävlingsverksamhet. Ett informationsmöte kommer att anordnas för våra tävlingsledare och alla andra som på olika sätt vill hjälpa till och bidra med sin tid och kunskaper till tävlingar under kommande säsong.

Swing easy,

Blaise Watson

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.