Klubbnyheter

Vill du vara tävlingsledare eller funktionär?

Hej golfare!

Tävlingskommittén har nu bokat in sitt första möte inför nästa tävlingssäsong. En av punkterna som är uppsatt på agendan är att få fler medlemmar engagerade i klubbens tävlingsverksamhet.

Av den anledningen vill jag ta tillfället att kalla samman till en informationsträff och vänder mig till dig som har hjälpt till med tävlingar under året som gått: tävlingsledare och funktionärer.

Jag vill också bjuda in dig som funderar på och framöver vill hjälpa till med tävlingar på något sätt. Den extra hjälpen och avlastningen behöver inte vara i form av tävlingsledare, utan det finns många olika uppdrag som våra funktionärer hjälper till med. Sysslorna kan bestå av extra hjälp eller avlastning, som inte är tidskrävande (allt från en halvtimme till en timme).

Hjälper man till med en tävling, får du självklart vara med och tävla själv också. Det planerar vi in och löser.

Jag hoppas att du har möjlighet att komma på informationsträffen som är planerad till tisdag den 20 oktober.

Tid och plats:

Restaurang Mulligans, klockan 18:00

Jag behöver få in anmälningarna senast den 16 oktober. Blir vi för många så delar vi upp det i två möten (pga Corona).

Blaise (blaise_w@hotmail.com)
Swing free