Klubbnyheter

Nyk GK Nyhetsbrev 2020 10 03

Säsongen går sakta men säkert mot sitt slut. I helgen avgjordes Jubileumspokalen och 50+ golfen är klar för i år. Nu återstår endast serielagskamperna i helgen, Ärila Masters nästa helg och Funktionärsgolfen den 18 oktober.

En av banorna kommer att stängas efter Ärila Masters den 11 oktober. Om allt går som planerat öppnas den igen efter en veckas preparering och då stänger den andra banan. Enligt plan stängs båda banorna den 2 november för säsongen. Håll utkik efter information om banorna på hemsidan och FB de närmaste veckorna.

Sista dagen att lämna in resultat till Juniorbarometern är den 18 oktober.

Bankommitten och tävlingskommitten vill ha fler frivilliga krafter inför nästa säsong. Båda kommittéerna har startat upp planeringen för nästa säsong och mer information kommer från dem.

Årets Höstmöte hålls den 17 november kl 18.30. Vi återkommer med mer information i kallelsen som skickas ut nästa vecka.

Slutligen – vi firar av säsongen med en kväll på rangen den 13 oktober. Boka upp datumet. Vi skickar ut en separat inbjudan i veckan.

Hösten är en härlig årstid. Passa på och njut!

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb