Klubbnyheter

Nyhetsbrev Nyk GK 2020 10 19

By 19 oktober 2020 No Comments

Rangekvällen i tisdags blev en succé. Minst 150 medlemmar kom för att besöka shopen, studion och den upplysta rangen. Ett stort tack till vår egen Burger King Brandon som tålmodigt stod i två timmar och grillade över 100!! hamburgare. För er som inte kunde komma i tisdags är det bra att veta att man tänder lamporna med knappen som sitter vid bollmaskinen. Lamporna släcks automatiskt efter 30 minuter.

Styrelsen har beslutat att utse Paul Danielsson till banchef på Nyköpings GK/Ärila Golf AB.  Paul tillträder tjänsten omedelbart. Bakgrunden till beslutet är att vi ser att vi har behov av en banchef som kan lägga mer tid på planering av arbetet med banan och arbetsledning av banpersonalen.

Västra banan öppnade igen på söndagen. Den är djupluftad och sandad vilket givetvis påverkar spelet men vi valde ändå att öppna eftersom Östra banan var stängd för Funktionärsgolfen och vi vill ge möjlighet till så mycket spel som möjligt så här i slutet av säsongen.

Resultatet av den senaste Players 1st enkäten är publicerad. Golfen har passerat en halv miljon medlemskap under året, en ökning med nästan 10%. Fram till den 20 september har vi spelat mer än 10 miljoner ronder vilket är en ökning med 48%. För oss på Nyköpings GK gäller att vi har 15 000 fler rundor spelade i år. En genomsnittlig medlem på Nyköpings GK är 50,2 år och har hcp 23,58. Resultatet i sin helhet kommer att skickas ut till alla medlemmar efter höstmötet.

Vi vill gärna uppmärksamma vår flitiga blomstergrupp. De har gjort ett fantastiskt arbete runt torget. Idéerna flödar så det lär komma fler förändringar inför nästa säsong.

Ha det gott och njut av spelet så länge det går!