Klubbnyheter

Avslutning 50+golf 28 september 2020

By 27 oktober 2020 No Comments

Efter en kortare säsong än tidigare år beroende på Covid-19, avslutades 2020 års säsong traditionsenligt med en Texas Scramble på Östra banan. Det förekom ingen samling före och heller ingen prisutdelning efteråt. 10 lag startade.

Pristagare

1:a                       Jarmo Ahola, Göran Wass, Sten Karlsson ,                                 60 slag
2:a                       Jörgen Bennheden, Lars Rinkefjord ,Ingemar Larsson           61 slag
3:a                       Arne Alexandersson, Eva Hjelm, Tommy Erdhage                   63 slag

Årets säsong kom inte igång förrän den 8 juni och då med e-postanmälningar till Björn Holmqvist och Stig Arne Löfving. Många upplevde det som lite krångligt vilket kan ha bidragit till färre startande. Antalet startande blev 526 mot 788 förra året. Senare ändrades anmälningsförfarandet till det normala via GIT. Scorekorten hämtades i klubbhuset, vilket fungerade bra.

Pristagarna fick hämta sina prischeckar i kansliet.

Order of Merit

Ett vandringspris med ingraverade namn till segrarna. Damklassen vanns av Kerstin Erdhage och herrklassen av Lars Rinkefjord .

Under året deltog 65 herrar och 15 damer

De tre bästa resultaten i dam- respektive herrklassen:

Damer

Kerstin Erdhage                          197 poäng
Eva Hjelm                                     181 poäng
Jarmila Magusin                         181 poäng

Herrar

Lars Rinkefjord                            193 poäng
Göte Stolpe                                   192 poäng
Leif Halt                                        190 poäng

Prischeckar och vandringspris hämtades i kansliet.