Boende med självhushåll

Här hittar du perfekta och prisvärda boenden med självhushåll, bo nära till underbar golf.

Gångavstånd

Golfnära – Bo vid 14e hålet på Västra banan – Ärila Gård
Stuga för 4 pers. Boka via  direktlänk till huset
Ägare: Eva Nilsson – 070-291 11 61  eva.mar.nilsson@hotmail.com

Skid- och Friluftsfrämjandet – Webbsida
Boende och camping vid Ryssbergen med gångavstånd till golfbanan. 0155-28 20 90 – nykoping@friluftsframjandet.se

Jogerso_Camping_150

Oxelösund – 10 min med bil till golfbanan

Camping hos en av våra Business Partner – Jogersö Camping Havets Källa – WebbsidaFacebooksida

Fyrvaktarbostaden på Femörehuvud i OxelösundWebbsida

Stugor – Vivesta Oxelösund Webbsida

Nävekvarn

Nävekvarns Skärgårdscamping – Swede Port Marina och Marinans Guesthouse

Övriga i närheten

Stugor – Sumpstugorna – Jönåker – Webbsida

Lasätter Gård  Webbsida
Upptäck Lasätter gård, med sitt unika boende, perfekt för golfgänget som vill bo för sig själva i en personlig miljö med stor hemma-hos känsla. 15 min från Nyköpings GK. Monika och Carl Crafoord – 0155-530 33, 070-725-30 80

Läckert golfnära boende – Husen byggdes 2016

Vårt golfboende med moderna hus på banan är nu klara. Vi sex hus med åtta uthyrningsenheter på f d första nedre tee Västra banan. Husen, ca 60 kvm, är fullt utrustade med pentry, badrum, allrum och sovrum. Husen har modern design och inredning med dubbelsängar (ej våningssäng).  Bokning sker online eller till kansliet – 0155-21 66 17. Boka boende online.

_C8A9172 Hus alla verandor klara

Vill du läsa mer om projektet kan du läsa det under Husprojektet 2016.

Ställplatser – Nytt 2016

Nu har vi ställplatser för husbilar och husvagnar i anslutning till vår parkering vid hål 10 Östra banan. Ställplatsen har utsikt över Östra banans kiosk och tee hål 6 och 10. Bokning sker via kansliet 0155-21 66 17. Läs mer.

Golfpaket på hotell

Vill du hellre bo på hotell har vi färdiga golfpaket.

Nyköpings GK är medlem i

Utflyktsvagen Gröna Kusten – Utflyktsvägen. På webbsidan finns bra info om camping, boenden, aktiviteter, mat m m.
visitsormland Visit Sörmland
Visit-Nyk-Oxl Visit Nyköping Oxelösund – Branschförening