Sök tillgänglighet och boka

Golfpaket på Nyköpings Golfklubbs egna golfboende

Det finns många fördelar med att bo hos oss direkt på banan….
1. Moderna och fräscha hus endast ”en pitch” (ca 50m) ifrån första tee på både banor
2. Närheten till restaurangen endast ”en lång putt” (ca 30m)
3. Möjlighet att förboka frukost, lunch och kvällsmat till din vistelse
4. Förmånliga priser för mat vid förbokning
5. Förmånligt pris för spel som boendegäst
6. Slippa krångliga transporter till och från banan på morgonen
7. Altan i västerläge mot banan för härliga stunder med dina vänner
8. Wifi & Smart TV i alla hus
9. Sängkläder och handdukar ingår i priset
10. Möjlighet till grillning/självhushåll om så önskas

Bokningsvillkor

Priset är uträknat direkt i din bokningsbekräftelse vid bokning online. Vid frågor kontakta oss på boende@nykopingsgk.se

Vi vill gärna informera dig om vad som gäller då du bokar och/eller bor på vårt golfboende. Den här skriften ger dig svar på de viktigaste frågorna.
Ladda ner Bokningsregler Golfboende  (PDF).

Boka dina önskade matpaket vid din golfvistelse!

Läs mer om frukost, lunch och middag vid boende hos oss nedan.
Nyk GK Restaurangpriser förbokningar 2020

Boendereferenser

2018-06-13 – Fem mycket nöjda damer från Katrineholms GK, som bodde och spelade hos oss.  Klubbens fotograf, Tomas Kihlman, fångade damerna på bild innan de skulle åka hem: ”Roseflickor på vift. Årets resa gick till Nyköping med boende i fina hus och två dagars golf på Nyköpings två banor. Husen är smakfullt inredda och är fullt utrustade för 6 personer. Vi hade två fina dagar med hygglig golf och god mat. På bilden ses Karin Mattsson, Katrine Plan, Ingegerd Furen, Marianne Wdowsky och Anita Karlsson.Vänligen Katrine Plan, 070-372 34 17.”

Golfpaket på Nyköpings GK – Vinst på Arninge GK

25 personer bodde hos oss förra veckan ons-söndag. Tack för feedback och bild.

2017-08 – Hej Gary! Jag vill bara tacka dig för en kanon helg på Nyköpings GK. Allt har fungerat super från boende, restaurang till reception. En stor eloge till din personal som verkligen ställt upp och hjälpt till på alla sätt. Med denna personal kan det inte bli annat än succé vid besök på Nyköpings GK.

Själv är extra nöjd eftersom jag sista rundan drog till med -8 och 64 netto (77 brutto) på östra vilket förde upp mig till 2:a platsen totalt i tävlingen – tack Nyköpings GK för det! Som sagt ett stort tack och vem vet vi kanske får nöjet att mötas flera gånger. Thomas Landstedt

Nöjda gäster 10 juli

Nöjda gäster

2017-05 – Hej! Vi vill tacka för två fantastiska dagar hos er. Vi kände oss verkligen ompysslade med alla er glada inslag. Vi bodde toppen och fick god mat på kvällen!!! Tack alla för vi fick komma till er fina anläggning. Håkan Stålbro, Chef ban-, spel- och tävlingsutveckling, Svenska Golfförbundet.

2016 -09 – Hej! Vill tacka för en mycket trevlig vistelse  hos er 12-13 sep. Fantastiskt fräscha och fina hus ni har byggt, dessutom ett trevligt bemötande och bra service från personal i restaurang och kansli, gör att vi rekommenderar ett besök till våra bekanta och kommer säkert tillbaka igen. Hälsningar, Claes Johansson, Örebro

2017-05-15. Toppbild. Hål 18 Västra. Klubbhus i mitten och husbyn till höger.

Finns det ingen tillgänglighet i vårt golfboende? Titta gärna på våra hotellpaket.

_C8A7282 Livingroom

Hustyp Sön-ons Tors-lör Boende
Hus, 60 kvm 1 800 kr 2 400 kr Upp till 6 pers
Parhus, 27 kvm 1 200 kr 1 600 kr Upp till 4 pers

Pris per natt, oavsett antal personer. Bildspel – Husbyn.

Se denna sida för fler bilder

mail: boende@nykopingsgk.se    Telefon: 0155-15 09 30