Försöker du boka via mobilen rekommenderar vi istället att du loggar in på mgmobil.golf.se

Bokningsregler – PDF-fil

Bakgrund:
Målsättningen är att hitta balans mellan att klubbens egna medlemmar kan boka speltider på sin hemmabana, och att gäster får tillgång till speltider för att uppnå budgeterad greenfee, utan att det upplevs som en inskränkning på speltider av medlemmarna.

Bokningsregler för medlemmar och gäster säsongen 2018

A-Guldmedlemmar eller motsvarande (X-Årsmedlemmar) kan boka

• 3 speltillfällen per bana (6 tider totalt) varav
  • max 2 speltillfällen per bana under lördag, söndag och helgdagar.

Greenfeemedlemmar kan boka

• 2 speltillfällen per bana (4 tider totalt) varav
  • max 1 speltillfälle per bana under lördag, söndag & helgdagar.

För Vardagsmedlemmar gäller samma som för A-Guld

• dock med begränsningar till kostnadsfri bokning/spel under fredagar tom kl. 11.50.
  • Spel från kl. 12.00 på fredagar eller
  • under hela dagen på en lördag, söndag eller helgdag kostar 450kr, enligt reglerna för Vardagsmedlemskap.

Vid försök till bokning utöver ovanstående regler får man en varningstext från bokningssystemet. Fler tider kan bokas först efter att en av de redan bokade speltiderna har nyttjats eller mot en bokningsavgift (se nedan). Inga blockningar av speltider för t ex. interna matchspelsomgångar i olika sammanhang, som inte är officiella klubblagsmatcher, kommer att tillåtas.

Gäster kan boka

• 2 tider per bana (4 tider totalt) varav
  • max 1 tid per bana under lördag, söndag och helgdagar.

Avbokningsregler
Senast 2 timmar innan bokade tiden på banan kan en tid avbokas utan avgift. Därefter debiteras spelaren (samtliga medlemmar och gäster) gällande grenfeeavgift för den osålda tiden.

Greenfee

Se våra greenfeeavgifter