D60 – Lag 2

Spelprogram 2020

Tävlingsvillkor 2020

DAMUPPTAKT för Damserien och D 60

Söndagen den 26 april är Du som lagledare välkommen att tillsammans med Dina lagspelare delta i en Damupptakt på Eskilstuna GK och där ta del av vad som gäller inför 2020 års Matchspelsserie. Vi kommer att prata om hur man spelar Matchspel, informera lite om det nya hcpsystemet samt att vi får träffa Richard Svalling, klubbchef på Eskilstuna GK som berättar om klubbens planer beträffande förestående ombyggnad av såväl banor som nytt klubbhus.
Programmet startar med samling och fika kl. 09.30. Efter sittningen på ett par timmar är det fritt att spela på 18 hålsbanan. I år erbjuder klubbchefen gratis greenfee för de 20 första anmälningarna, så först till kvarn. Fem st. 4-bollar är bokade från kl. 12.45.

Anmälan om deltagande lämnas till respektive serieansvarig vilket framgår i en separat inbjudan till lagledarna.

Välkomna
Bengt Lindskog