Damernas matchspel på klubben

Lycka till alla 32 deltagare! Damernas matchspel 2018 – PDF-fil. Aktuell ställning:

2017-10-07 – Christina Boman mötte Helen Boman i en match som de spelade i en boll med två gäster en kall höstdag. Grattis Helen som får sitt namn på vandringspriset! Matchspelet 2017.

Prisutdelningen skedde vid damträff 9 oktober på klubben. Läs nyhetsartikeln.

Tävlingsledare TL: Gunnel Thunström – 070-743 24 85
Biträdande tävlingsledare TL: Carina Sjöö
Deltagare: Matchspelet är öppet för medlemmar med ålder 14+.
Hcp: 36 eller lägre.
Regler: Damernas Matchspel – Regler i kortform
Avgift: 200 kr. Junior 50 kr.

Betalning vid anmälan
: Swish 070-743 24 85.

Vandringspris: Instiftat av Gunnel Thunström, THU-Konsult. Vandringspriset går till den som vinner Grand Final och är ständigt vandrande.

Allmän info till alla när vi startar

Spelschemat finns på anslagstavlan i klubbhuset. Första matchen ska vara färdigspelad 3 juni. Där fyller du i resultat i din match. Det finns också en lista för dig som ska flyttas till Andra chansen = du förlorade första matchen.

Du har fått ett GIT-meddelande att du är anmäld. Du ser startlistan och vem du ska möta också i Min golf – www.golf.se. Välj startlista. Glöm datum/klockslag (systemkrav). Du spelar 18 hål när du vill på Östra eller Västra banan! Första start = När din första match ska vara färdigspelad.

Alla får spela minst två matcher

Damernas Matchspelstävling spelas med Andra Chansen.
  • Vinnarna i första matchen stannar kvar på Vinnarsidan.
  • Förlorarna flyttas över till Andra chansen osv.
  • Därmed får alla spela minst två matcher.
  • Segraren från Vinnarsidan möter segraren i Andra Chansen.
  • Den som vinner den matchen tar hem vandringspriset.

Bokning med spelare

30. Pernilla Eriksson
  31. Lisbeth Fjärem Martinsson
  32. Madeleine Andersson

Spelet är nu fullt med 32 spelare. Madeleine Malinen finns på reservlista om någon blir sjuk/hoppar av innan spelet kommit igång.

Övriga matchspel

Via Sörmlands Golfförbund spelas DAM 20+ och D60-1 och D60-2 i Sörmlandsserien.

Damernas Matchspel 2017

2017-10-07 Helen Boman vann damernas matchspel 2017 vid finalspel mot Christina Boman. Vinnarna i resp Pool mötte varandra.

Matchspelet 2017

2017  – Vandringspriset instiftades

Susanne Hörnfeldt, tog den här bilden av mig när jag presenterade damernas matchspel på damupptakten 2017. Detta är vandringspriset som de båda vinnarna i de två spelen tävlar om. Vandringspriset har vandrat tidigare för ca 15 år sedan i ett matchspel som jag drev ”FeM@il Cup” som startade 1997. Där kunde alla damer som hade e-post vara med! Vi åkte runt till varandra och tävlade och hade ett avslutande spel på Söderköpings GK. Nu låter jag FeM@il-damen vandra igen. Gunnel Thunström, initiativtagare och tävlingsledare.

2009 – Qtee Match Play

2007-2009 spelade vi Qtee Match Play på klubben och vi blev störst i Sverige. Så här fint var vi skyltade då med Vinnarsida och Andra Chansen på förtryckta spelscheman som vi fick av arrangören.