Damserien – Div 2 – 2015 och 2014

Laguppställning i damserien för hösten 2015

17 maj Strängnäs – Nyköping 1-7
24 maj Nyköping – Flen  4-4 Berit Edin, Anna Lundin, Annika Gustavsson och Annelie Axelsson. Spelrapport.
31 maj Stallarholmen – Nyköping  4-4 Mari Andersson, Pernilla Eriksson, Annelie Axelsson och Mia Pettersson. Annelie gjorde en kanoninsats och vann sin match med 7-6!
7 juni Nyköping – Kallfors  8-0 Pernilla Eriksson, Carina Sjöö, Yvette Alkelind och Ewa Rylander. Vi leder nu serien.  Spelrapport
14 juni Jönåker – Nyköping  5-3 Anna Lundin, Annelie Axelsson, Yvette Alkelind och Pernilla Eriksson. Spelrapport
9 aug Nyköping – Jönåker  6-2 Annelie Axelsson, Yvette Alkelind, Pernilla Eriksson, Eva Roxentjärn. Spelrapport
16 aug Kallfors – Nyköping  4-4 Carina Sjöö, Mari Andersson, Mia Pettersson, Ewa Rylander. Spelrapport
23 aug Nyköping – Stallarholmen Berit Edin, Christine Edenborg, Mona Karlsson, Kerstin Erdhage. Reserv: Yvette Alkelind
29 aug Flen-Nyköping Ann Granqvist, Eva Roxentjärn, Maj Halth, Carina Sjöö. Spelrapport
6 sep Nyköping – Strängnäs Anna Lundin. Mona Karlsson, Annelie Axelson, Britta Nylund. Spelrapport

20 sep – Finalspel på Katrineholms GK,
Gäller för dem som deltagit i klubbens lag under säsongen. Rapport.

Inför säsongen skrev Ewa Rylander

Nu startar snart årets tävlingar och jag, Ewa Rylander, kommer att ansvara för vårt damlag i Sörmlandsserien div 2. Förra årets lagledare, Lena Strand, kommer också att finnas med som stöd.

I år spelar vi alltså i div 2 och kommer att möta lag som vi inte mötte förra året. Spännande! Att vi gör det på grund av att vi åkte ur div 1 behöver vi väl inte låtsas om. Vi kommer att möta varje lag två gånger, en gång hemma och en gång borta. Vi spelar matchspel och är fyra spelare från klubben varje gång.

Om du är sugen på att vara med i vårt lag så vill jag att du anmäler det till mig. Du behöver inte ha ett lågt hcp, det ultimata för oss är att ha ett blandat lag. Om du inte är van att spela matchspel, så kan vi hjälpas åt och kanske prova på det i förväg.

När du anmäler ditt intresse vill jag att du anger:

• Namn
  • Datum du kan spela
  • Hcp = EGA Exakt Tävlingshandicap för att tävla (se bifogade regler).
  • Mobilnummer
  • E-postadress

Du som är intresserad av att delta skickar svaret till: eva.rylander@nykoping.se

Jag vill veta ditt hcp då vi ska försöka mixa lagen så bra som möjligt med olika hcp. Så om många vill spela ett datum försöker jag tillgodose även det önskemålet från SGF. Jag vill ha din anmälan senast 1/5 om du vill spela den första halvan av serien. Angående matcherna från den 9/8 t.o.m. den 6/9 vill jag ha svar senast den 30/6. Kan du svara redan nu är det väldigt bra! För övrigt kan det vara bra att känna till förutsättningarna:

• Som det ser ut nu så spelas alla matcher 14.00 (andra boll 14.10)
  • Vid hemmamatch kommer ambitionen vara att de som ska spela samlas 12.45 för gemensam lunch (du står själv för kostnaden för lunchen)/uppvärmning/”peptalk”.
  • Bil till bortamatcher betalas av de som åker. Samåkning gäller så gått det går. Spelare i respektive omgång får själva komma överens om vem som har bil etc.
  • Om man ska spela och sen måste lämna återbud, ansvarar man själv för att kontakta reserver enligt spelschema (som jag skickar ut så snart jag fått in era intresseanmälningar). Om ni tar in reserv behöver jag också meddelas.
  • Om du har tips på sponsorer, meddela mig för samordning med klubben.
  • OBS! Nytt för i år: vi köper varsin klubbpiké att använda vid match, så att vi ser snygga ut! (Detta gäller alla serielag) Jag har ”förbokat” 12 st till oss i olika storlekar. De är av märket Abacus och kostar 325:- Jättesnygga! Tänk på att prova, för de är små i storlekarna.

Jag bifogar både spelschemat (pdf-fil) och spelregler för säsongen.

Vet du fler som vill vara med och spela? Skicka detta vidare till dem.

Många golfhälsningar från
eva.rylander@nykoping.se

Spelschema för 2015:

Laguppställning i damserien 2015_våren

Rapport från avslutningstävlingen med alla klubbar 14 sep 2014 på Jönåkers GK.

Spelschemat för 2014 såg ut så här:

4 maj Vidbynäs-Nyköping – Rapport Lena Strand
Madeleine Malinen