FredagsÖppet = Spelkvällar för NYA golfare

2018 arrangerade vi FredagsÖppet med spelkvällar för våra nya golfare tillsammans med mentor under juli. Vi vände oss till både kvinnor och män, som ännu inte fått officiellt hcp 36, för att ge dem speltillfällen. Hcp-sänkning kan ej ske när det är lagspel. Intresse saknades och aktiviteten lades ned.

Ett annat projekt som pågår finns nedan.

Ansvariga

Projektledare: Vakant
Pro Malin Landehag – malinlandehag@hotmail.com

Redo4Golf – Mentorprogram

I projektet Redo4Golf – Mentorprogram, arbetar vi med att via mentorer stötta våra nya kvinnliga golfare att snabbare nå resultat och få handicap. Det gör vi bl a genom Kom-Igång-Golfen på tisdagar där adepterna får spela 9 hål med en mentor, som går med i bollen. (Mentorn spelar ej). Vi försöker ha dambollar där. Men nya herrar är givetvis också välkomna på Kom-Igång-Golfen och då kan det bli blandade bollar.


5 juni 2018 – Women´s Golf Day

2018-06-05 deltog vi som första klubb i Sverige i Women´s Golf Day, som spelades i 46 länder! Ca 100 damer deltog och spelade scramble 9 hål eller tränade med våra golftränare. Kvällen avslutades med gemensam middag i restaurangen. Arrangemanget blev en succé. Initiativtagare var vår klubbchef Gary Cosford. Läs mer.


Utbildning av kvinnliga mentorer tillsammans med adepter

Pro Malin Landehag och assisterande tränare Golf Professional Alexandra Lennartsson utbildade.

Bakgrund och länkar

Länkar till klubbens spelverksamhet


Gratis spel för alla – Klöverns korthålsbana och fotgolfbana

Korthålsbanan är alltid öppen för gratis spel för alla. Både golfare och icke golfare är välkomna. Klubbor finns att låna i shoppen. Det finns fotbollar att låna i kansliet för den som vill ”sparka boll runt banan”. Hålen är så stora att en boll går ned. De stora hålen används också av dem som vill spela med en golfboll. Ett stort hål är perfekt för de minsta spelarna som då lättare får i sin boll!

Klöverns korthål- och fotgolfbana ligger utmed vägen till Ryssbergen