Golfens Dag – tisdag 23 juni kl 17 -21

• Kom hela familjen!
  • Eller kom ensam!
  • Gratis!
  • Du får lära dig slå på rangen!
  • Ingen föranmälan.
  • Tid: 17.00-21.00.
  • Registrering sker på plats.
  • Alla blir bjudna på korv och dryck på rangen.
  • Utlottning av flera fina priser

Mer information kommer under våren!

Du som redan spelar….?

Ta med dig vänner och familj som är nyfikna på golf. De får en rolig introduktion till vår fantastiska idrott och du har chansen att få nya spelkompisar.

_C8A8551Emma Sjodin och familj

Här passade hela familjen på att prova och spela när vi hade en familjekväll.

Klöverns Korthålsbana

Välkommen till Golfens Dag på Nyköpings Golfklubb på korthålsbanan är det alltid gratis att spela och idag finns det gratis utrustning att låna där och det finns golfvärdar på plats. Alla kan prova, både liten och stor. Det är drop in!

Golfvärdar på plats

Vi har golfvärdar som hjälper till att lotsa alla framåt på banan och som hjälper till praktiskt på olika sätt. Titta efter den här skylten utmed vägen mot Ryssbergen!

2016-06-16-skylt-kloverns-golf-fotgolfbana

Golf och Fotgolf

Korthålsbanan är alltid öppen och gratis för alla som vill spela eller testa. Det går att spela med golfklubba och liten boll eller spela med fotboll! Det finns 6 hål med tre olika utslag. 30 m, 50 m och 70+ m. Det finns utslag för alla åldrar!

Hålet är så stort att en fotboll går ner! Bilden är från invigningen 2016. Trots regn spelade alla med liv och lust.

2016-06-16-fotbollsgolf_c8a4565-halgorare

Drop in – Ingen föranmälan

Det är bara att komma. Hjärtligt välkommen!

2016-06-16-fotbollsgolf_c8a4582-4-boll

Rangen

Vi kommer att ha prova på också på rangen hela kvällen med fria bollar. Du kan alternera vad du vill göra och gå mellan korthålsbanan och rangen. Vi har utlåningsklubbor för dig som inte har egen utrustning.

2016-06-16-rangens-dag_c8a4528-fotbollskille

Golfklädsel

Lämplig klädsel är fritidskläder med lite kraftigare platta skor. Om det är regn eller har varit regn kan det vara blött i gräset. Tunna tygskor är olämpliga. Vindtät jacka/tröja är också ett tips! Det blåser nästan alltid på en golfbana och ibland regnar det!

_C8A4172 Alexandra L visar

Gratis utrustning att låna

Det finns både klubbor, golfbollar och fotbollar att låna på plats på korthålsbanan.

Den som vill ta med egen utrustning gör naturligtvis det.

Restaurang

Restaurangen har öppet för den som vill äta lunch eller fika.

_C8A0121 ONYX Bara att dra till..

Vägbeskrivning

Klöverns korthålsbana ligger på vår anläggning. Parkera på parkeringsplatsen efter infarten till vänster på golfbanan. Det går inte att parkera vid korthålsbanan. Det är ca 300 meter att gå på vägen förbi klubbhuset.

Det vajar en blå flagga på en flaggstång. Där är det!

Välkommen!

_C8A0182 Singemo 17 med barn