Golfens Dag – Gratis prova på för alla – lördag 20 maj 2017

Temat är ”Dubbelt upp”. Huvudtanken med temat är att klubbens medlemmar tar med en kompis eller familjemedlem. Vi vill signalera att det är dubbelt så roligt att dela glädjen och upplevelserna från golfen med någon. Men det går givetvis bra att också komma ensam och träffa en kompis på plats.

Registrering sker på plats. Alla blir bjudna på korv och dryck på rangen. Var med på en enkel puttningstävling och vinn en ”platta” värd ca 3.000 kr. 20 kr/tre bollar. Du kan delta hur många gånger som helt. Behållningen går till vår insamling Golfkampen – Ett Slag för Cancerfonden.

Läs vår nyhetsartikel inför 20 maj!

_C8A8551Emma Sjodin och familj

Här passade hela familjen på att prova och spela när vi hade en familjekväll.

gastabudsaret-2017

Evenemanget ingår i Gästabudsåret 2017. Nyköpings Kommun firar Gästabudet 700 år. Vi på Nyköpings GK är en av många aktörer som deltar under året.

Klöverns Korthålsbana

Välkommen till Golfens Dag på Nyköpings Golfklubb lördag 20 maj, kl 9-19. På korthålsbanan är det alltid gratis att spela och idag finns det gratis utrustning att låna där och det finns golfvärdar på plats. Alla kan prova, både liten och stor. Det är drop in!

Golfvärdar på plats

Vi har golfvärdar som hjälper till att lotsa alla framåt på banan och som hjälper till praktiskt på olika sätt. Titta efter den här skylten utmed vägen mot Ryssbergen!

2016-06-16-skylt-kloverns-golf-fotgolfbana

Golf och Fotgolf

Korthålsbanan är alltid öppen och gratis för alla som vill spela eller testa. Det går att spela med golfklubba och liten boll eller spela med fotboll! Det finns 6 hål med tre olika utslag. 30 m, 50 m och 70+ m. Det finns utslag för alla åldrar!

Hålet är så stort att en fotboll går ner! Bilden är från invigningen 2016. Trots regn spelade alla med liv och lust.

2016-06-16-fotbollsgolf_c8a4565-halgorare

Golfens Dag – 20 maj, lördag kl 9-19

Svenska Golfförbundet har gått ut med att alla golfklubbar ska ha Golfens Dag den 20 maj 2017. Det klart vi är med.  Jönåkers GK och Kiladalens GK deltar också.

Drop in – Ingen föranmälan

Det är bara att komma. Hjärtligt välkommen!

2016-06-16-fotbollsgolf_c8a4582-4-boll

Rangen

Vi kommer att ha prova på också på rangen hela dagen med fria bollar. Du kan alternera vad du vill göra och gå mellan korthålsbanan och rangen. Vi kommer även att ha utlåningsklubbor för dig som inte har egen utrustning.

Golfdisco på rangen

På kvällen koncentrerar vi Golfens Dag  till rangen där det blir ”golfdisco” med musik m m 15-19.

2016-06-16-rangens-dag_c8a4528-fotbollskille

Golfklädsel

Lämplig klädsel är fritidskläder med lite kraftigare platta skor. Om det är regn eller har varit regn kan det vara blött i gräset. Tunna tygskor är olämpliga. Vindtät jacka/tröja är också ett tips! Det blåser nästan alltid på en golfbana och ibland regnar det!

Den här golfdamen fick instruktion av vår proffsspelare Alexandra Lennartsson. Alexandra finns på rangen från kl 14.

_C8A4172 Alexandra L visar

Gratis utrustning att låna

Det finns både klubbor, golfbollar och fotbollar att låna på plats på korthålsbanan.

Den som vill ta med egen utrustning gör naturligtvis det.

Restaurang

Restaurangen har öppet för den som vill äta lunch eller fika.

_C8A0121 ONYX Bara att dra till..

Vägbeskrivning

Klöverns korthålsbana ligger på vår anläggning. Parkera på parkeringsplatsen efter infarten till vänster på golfbanan. Det går inte att parkera vid korthålsbanan. Det är ca 300 meter att gå på vägen förbi klubbhuset.

Det vajar en blå flagga på en flaggstång. Där är det!

Välkommen lördag 20 maj, kl 9-19

_C8A0182 Singemo 17 med barn

Grillkväll

Grillmäsatare är vår Head Greenkeeper Magnus Koinberg och det var strykande åtgång på korven!

2016 – Grillmästare var vår Head Greenkeeper Magnus Koinberg och det var strykande åtgång på korven!

_C8A8562 Valkommen murenKloverna_logo_smal