Golfens Dag – preliminärt datum 23 juni.

Mer information kommer

Klöverns Korthålsbana

På korthålsbanan är det alltid gratis att spela och det finns gratis utrustning att låna. Alla kan prova, både liten och stor. Det är drop in!

Vägbeskrivning

Klöverns korthålsbana ligger på vår anläggning. Parkera på parkeringsplatsen efter infarten till vänster på golfbanan. Det går inte att parkera vid korthålsbanan. Det är ca 300 meter att gå på vägen förbi klubbhuset.

2016-06-16-skylt-kloverns-golf-fotgolfbana

Golf och Fotgolf

Korthålsbanan är alltid öppen och gratis för alla som vill spela eller testa. Det går att spela med golfklubba och liten boll eller spela med fotboll! Det finns 6 hål med tre olika utslag. 30 m, 50 m och 70+ m. Det finns utslag för alla åldrar!

Hålet är så stort att en fotboll går ner! Bilden är från invigningen 2016. Trots regn spelade alla med liv och lust.

2016-06-16-fotbollsgolf_c8a4565-halgorare

Rangen

Vi kommer att ha prova på också på rangen hela dagen med fria bollar. Du kan alternera vad du vill göra och gå mellan korthålsbanan och rangen. Vi kommer även att ha utlåningsklubbor för dig som inte har egen utrustning.

2016-06-16-rangens-dag_c8a4528-fotbollskille

Golfklädsel

Lämplig klädsel är fritidskläder med lite kraftigare platta skor. Om det är regn eller har varit regn kan det vara blött i gräset. Tunna tygskor är olämpliga. Vindtät jacka/tröja är också ett tips! Det blåser nästan alltid på en golfbana och ibland regnar det!

_C8A4172 Alexandra L visar

Gratis utrustning att låna

Det finns både klubbor, golfbollar och fotbollar att låna på plats på korthålsbanan.

Den som vill ta med egen utrustning gör naturligtvis det.

Restaurang

Restaurangen har öppet för den som vill äta lunch eller fika.

_C8A0121 ONYX Bara att dra till..