Välkommen till vår drivingrange

Vår drivingrange är försedd med den absolut bästa kvalitén på slagmattor och varje slagplats är väl tilltagen för spelarnas säkerhet.

Vi har fyra målgreener i konstgräs för att underlätta träning av precision och längdkontroll.  Mitt på rangen finns sex flaggmarkeringar för fairwaykänsla och som hjälp vid träning med utslagsklubborna.

Bollmaskinen finns vid rangen och poletter kan köpas i klubbens reception, golfshopen eller restaurangen. Rangekort kan endast köpas i klubbens reception. Det går också bra att betala med kontokort i bollmaskinen.

Om du vill träna i lugn och ro och slå från gräs, kan du göra det längst ner på rangen.

Nyheter på gång under 2020

Nytt betalningssystem på rangen

• Ett nytt rangekort införs som ersätter nuvarande kort. Kortet köps i receptionen. Har du pengar kvar på ditt kort så förs de över till det nya.
  • Poletterna ersätts med biljetter som köps i receptionen. På biljetten finns en kod som matas in i bollautomaten.
  • Du kan också betala med swish direkt i bollautomaten.
  • Nya storlekar på bollhinkar införs. Du kan välja mellan stor, mellan och liten hink.

Studio för utprovning av klubbor och lektioner är snart klar.

Ny belysning monteras för att underlätta träning när mörkret kommer.

Nya peghållare till utslagsmattorna som gör det enkelt att pegga upp bollen.

En lösning för att fixera utslagsmattorna är på gång.

Öppettider och priser

Rangen är öppen dygnet runt, förutom söndagar från kl. 16:00 till måndag morgon ca kl. 8:00, då rangen är stängd för bollplockning och klippning.

Polletter – finns att köpa i receptionen, shopen & restaurangen

1 st pollett 20 kr
10 st polletter 180 kr
1 pollett = 20 bollar
1 hink = 40 bollar

Rangekort – kan endast köpas i receptionen

Depositionsavgift rangekort* 50 kr
Rangekort = 10 st hinkar 360 kr
Rangekort = 20 st hinkar 640 kr
Rangekort = 30 st hinkar 840 kr

*Av miljöskäl återanvänder vi våra rangekort. Depositionsavgiften återfås vid återlämning.

Jesper Parnevik var inbjuden till ett företagsevent på klubben och då gav han en clinic.

Flitiga golfare tränar i alla väder!