Välkommen till vår drivingrange!

Vår drivingrange är försedd med den absolut bästa kvalitén på konstgräs slagmattor och varje slagplats är väl tilltagen för utökad säkerhet. Vi har också byggt fyra st nya målgreener i konstgräs så spelarna kan förbättra sin precision och längdkontroll med korta klubbor.

Mitt på rangen finns sex st flaggstänger som ska simulera en fairwayyta.  Träning med utslagsklubborna kan ske även med precision i tanken. Vi har rangebollar av högsta kvalité. Bollmaskin finns på rangen. Polletter kan du köpa i klubbens reception, golfshopen eller restaurangen. Rangekort kan endast köpas i klubbens reception. Det går också bra att betala via kontokort i bollmaskinen.

Om du vill träna i lugn och ro och slå från gräs kan du göra det längst ner på rangen.

Öppettider och priser

Rangen är öppen dygnet runt, förutom söndagar från kl. 16:00 till måndag morgon ca kl. 8:00, då rangen är stängd för bollplockning och klippning.

Polletter – finns att köpa i receptionen, shopen & restaurangen

1 st pollett 20 kr
10 st polletter 180 kr
1 pollett = 20 bollar
1 hink = 40 bollar

Rangekort – kan endast köpas i receptionen

Depositionsavgift rangekort* 50 kr
Rangekort = 10 st hinkar 360 kr
Rangekort = 20 st hinkar 640 kr
Rangekort = 30 st hinkar 840 kr

*Av miljöskäl återanvänder vi våra rangekort. Depositionsavgiften återfås vid återlämning.

Rangen har byggts i samarbete med Kila Möbler och Heda Skandinavien AB och Mediehuset SN.

Jesper Parnevik var inbjuden till ett företagsevent på klubben och då gav han en clinic.

Flitiga golfare tränar i alla väder!