Välkommen till vår drivingrange!

Under 2013 moderniserade vi vår drivingrange när vi byggde ett nytt U-format slagområde, försett med den absolut bästa kvalitén på slagytan i konstgräs. Varje slagplats är väl tilltagen för utökad säkerhet. Vi har också byggt fyra st nya målgreener i konstgräs så spelarna kan förbättra sin precision och längdkontroll med korta klubbor.

Mitt på rangen finns sex st flaggstänger som ska simulera en fairwayyta.  Träning med utslagsklubborna kan ske även med precision i tanken. Vi har nu återigen fyllt på med ca 20 000 nya rangebollar av högsta kvalité. Bollmaskin finns på rangen. Polletter kan du köpa i klubbens reception, golfshopen eller restaurangen. Bollkort kan endast köpas i klubbens reception. Det går också bra att betala via kontokort i bollmaskinen för att utöka tillgängligheten för alla som vill träna.

Om du vill träna i lugn och ro och slå från gräs kan du göra det längst ner på rangen. Det finns också en bollmaskin där, som dock endast tar polletter.

Öppettider och priser

Rangen är öppen dygnet runt! Förutom söndagar 16:00 då stängs rangen för bollblockning och klippning, öppnar ingen på måndag morgon ca:0800!

Polletter – Köp i reception, golfshop eller restaurang

1 st Pollett – 2 st poletter = 1 hink. 20 kr
6 st Polletter 100 kr
10 st Polletter 150 kr

Bollkort – Kan endast köpas i receptionen

Bollkort – Engångsavgift för ett tomt bollkort 50 kr
Bollkort = 13 st hinkar 350 kr
Bollkort = 30 st hinkar 750 kr

Rangen har byggts i samarbete med Kila Möbler och Heda Skandinavien AB och Mediehuset SN.

Jesper Parnevik var inbjuden till ett företagsevent på klubben och då gav han en clinic.

_C8A8588_range

rangen_AnnikaAkerman

Rangen 2012 före ombyggnaden.