Sommarläger 2023

Läger för de minsta (upp till 15 år) – måndag – torsdag under vecka 26 och 28

Upplägg för lägren 2023
Läger 1. V.26
Kl. 09:00-10:50 Måndag-onsdag -Vårt första läger är för våra minsta golfare i åldern 7-9 år. I detta läger följer vi golfäventyret för vår träning och övningar kopplade till det. Vi kommer också att spela på korthålsbanan och slutmålet kommer att vara att kunna spela från 100-meters banan på egen hand. Du ska också få träffa nya kompisar som du kan träna och spela med resten av sommaren.

Läger 2. V.26
Kl.12:00-14:50  Måndag – torsdag – Det andra lägret passar dig i åldern 10-14 år. Det är för dig som kommit igång med din golfträning och spel, men ännu inte tagit Grönt kort. Vi tränar teknik i alla golfens slag och gör förändringar som kommer att skapa rätt förutsättningar att på egen hand uppnå slutmålet- Grönt kort. Efter lägret kan du ansluta till klubbens Green Eagles Day-träning som är gratis på tisdagar under hela sommarlovet.

Läger 3 V.28
Kl. 09:00-13:00 Måndag – Torsdag – Detta läger är ett SPELLÄGER för dig med hcp. Du är 10-15 år och vill utveckla ditt golfspel ytterligare. Lägret passar dig som redan spelar och tävlar och har hcp. Vi kommer att spela på banan alla dagar. Träningarna och dess övningar under veckan är kopplade till spelet. Fokus kommer vara på att utveckla ditt golfspel, men också träffa nya kompisar som du sedan kan fortsätta att spela och tävla tillsammans med.
Med din anmälan till detta läger kommer ett frågeformulär från tränarna som du skall fylla i.

Maxantal i varje grupp är 9 st.

Anmälan till lägerveckorna görs separat eller i samband med anmälan till juniorträning.
Kostnad från 995 kr p/p.

Anmälan till sommarläger

Våra Golfskoj-läger blir snabbt fullbokade, säkra din plats idag!