Gubbcupen – Matchspel

2020 – Gubbcupen – inbjudan, startlista och regler

1. Herrar H50 och äldre inbjuds att spela årets Gubbcup.
  2. Spelformen är matchspel över 18 hål från tee 55 ( f d blå ). Spelare H75 och äldre kan välja tee 49/50.
  3. HCP-gräns 36.
  4. Anmälan sker på listan som sitter på anslagstavlan i klubbhuset eller direkt till tävlingsledaren Åke Sjöström via e-post: ake.sjostrom@telia.com
  5. Senaste anmälningstid är tisdag 30 juni kl 18.00.
  6. Startavgiften 100 kr, betalas till Åke Sjöström via Swish till tel 070-601 88 33. Senast 30 juni.
  7. Spelschema sätts upp på anslagstavlan i klubbhuset senast 8 juli.
  8. Spelarna kommer själva överens om matchtid och vilken av klubbens banor man vill spela på .
  9. Matcherna spelas senast det datum som står på spelschemat.
  10. Om spelarna inte kan komma överens om att spela i rätt tid får någon lämna WO. Finns det inget matchresultat angivet när senaste datum passerats kommer tävlingsledaren att lotta segraren. Tävlingsledaren kan dock ge dispens upp till en vecka om spelarna ger acceptabla skäl för uteblivet spel
  11. Båda spelarna är lika ansvariga att kalla sin motspelare till match enligt spelschemat.
  12. Matchresultatet noteras av spelarna på matchschemat.
  13. Gubbcupen ingår i Seniorkommitténs verksamhet. Segraren får bland annat ett vandringspris. Priser utdelas också till finalister och semifinalister. Prisutdelningen sker vid Senioravslutningen under hösten.
  14. I övrigt gäller Gubbcupens tävlingsbestämmelser.

Gubbcupen -Tävlingsstege 2020

Vid frågor eller problem, kontakta Åke Sjöström. Tel 070-601 88 33.

Halva startavgiften går till priser och halva till Golfkampen

Ett Slag för Cancerfonden – www.nykopingsgk.se/golfkampen.

Pristagarna för 2019

1. Åke Sjöström
  2. Janne Malinen
  3. Peter Sjöberg och Örjan Persson

Vinnaren Åke Sjöström

Grattis Åke Sjöström – Segrare i Gubbcupen 2018

Artikel om att Åke Sjöström vann över Jan Malinen 2018. Jan Malinen skrev så här på klubbens medlemsforum på facebook: ” En värdig vinnare, Jan låg under med 4 och kom ifatt, sen låg Jan under med 2 och kom ifatt så när vi gick ut på 18 så var det lika, och där var Åke bäst. Jan hade aldrig under matchen ledningen, så stort grattis Åke. Och så gör vi som vi kom överens om, att vi hjälps åt med arrangemanget nästa år.”

Jörgen Bennheden vann Gubbcupen