Gubbcupen resultat 2019

2. Janne Malinen
  3. Peter Sjöberg och Örjan Persson

Vinnaren Åke Sjöström

Halva startavgiften går till priser och halva till Golfkamp

Gubbcupen – Matchspel

2019 – Gubbcupen – inbjudan, startlista och regler

I och med vinst i Gubbcupen 2018 är Åke Sjöström, arrangör av 2019 års Gubbcup.

en – Ett Slag för Cancerfonden – www.nykopingsgk.se/golfkampen.

Välkommen till Gubbcupen!

1. Herrar H50 och äldre inbjuds att spela årets Gubbcup.
  2. Spelformen är matchspel över 18 hål från tee 55. (F d Blå tee). Spelare H75 och äldre kan välja tee 49/50.
  3. Hcp-gräns 36.
  4.  Anmälan sker på lista i klubbhuset eller till tävlingsledare
  5. Senaste anmälningstid är tisdag 14 maj kl. 18.00.
  6. Startavgift 100 kr. Betalas vid tillfälle direkt till tävlingsledare Åke Sjöström, eller via swish till 070-601 88 33 senast 30 maj.
  7. Lottat spelschema sätts upp i klubbhuset i slutet av vecka 20.
  8. Spelarna kommer själva överens om matchtid och vilken bana de ska spela på.
  9. Matcherna spelas senast det datum som står på spelschemat
  10. Om spelarna inte kan komma överens om att spela i rätt tid får någon lämna WO. Finns inget matchresultat angivet när senast datum passerats kommer tävlingsledaren att lotta segraren. Tävlingsledaren kan ge dispens upp till en vecka om spelarna ger acceptabla skäl till uteblivet spel.
  11. Båda spelarna är lika ansvariga att kalla motspelaren till sin match enligt spelschemat.
  12. Matchresultat noteras av spelare på matchschemat.
  13. Alla spelare som blir utslagna i sin första match får spela en ny matchcup kallad ”Extrachansen” där totalsegraren får chansen att komma in i huvudtävlingen igen.
  14. Gubbcupen ingår i seniorkommitténs verksamhet. Segraren erhåller bl a ett vandringspris. Priser utdelas också till finalister och semifinalister. Prisutdelningen sker vid senioravslutningen under hösten.
  15. I övrigt gäller Gubbcupens tävlingsbestämmelser

Lycka till!

Grattis Åke Sjöström – Segrare i Gubbcupen 2018

Artikel om att Åke Sjöström vann över Jan Malinen 2018. Jan Malinen skrev så här på klubbens medlemsforum på facebook: ” En värdig vinnare, Jan låg under med 4 och kom ifatt, sen låg Jan under med 2 och kom ifatt så när vi gick ut på 18 så var det lika, och där var Åke bäst. Jan hade aldrig under matchen ledningen, så stort grattis Åke. Och så gör vi som vi kom överens om, att vi hjälps åt med arrangemanget nästa år.”

Jörgen Bennheden vann Gubbcupen