Gubbcupen – Matchspel

Gubbcupen – inbjudan, startlista och regler

1. Herrar H50 och äldre inbjuds att spela årets Gubbcup.
    Spelformen är matchspel över 18 hål från tee 55 ( f d blå ). Spelare H75 och äldre kan välja tee 49/50.
    HCP-gräns 36
  2. Anmälan sker på listan som sitter på anslagstavlan i klubbhuset eller direkt till tävlingsledaren Leif Halth via tel 079-336 58 58 eller via E-post
    Sista anmälningstid är 13 juni kl 18.00.
  3. Startavgiften 100 kr, betalas till Leif Halth via Swish till tel.nr 079 336 5858 senast den 13 juni kl. 18:00.
  4. Lottat spelschema sätts upp på anslagstavlan i klubbhuset senast 25 juni.
    Spelarna kommer själva överens om matchtid och vilken av klubbens banor man vill spela på.
    Matcherna spelas senast det datum som står på spelschemat.
  5. Båda spelarna är lika ansvariga att kalla motspelaren till sin match enligt spelschemat.
    Om spelarna inte kan komma överens om att spela i rätt tid får någon lämna WO.
    Finns det inget matchresultat angivet när senaste datum passerats kommer tävlingsledaren att lotta segraren.
    Tävlingsledaren kan dock ge dispens upp till en vecka om spelarna ger acceptabla skäl för uteblivet spel.
    Matchresultatet noteras av spelarna på matchschemat.
  6. Gubbcupen ingår i Seniorkommitténs verksamhet. Segraren erhåller bl.a ett vandringspris.
    Priser utdelas också till finalister och semifinalister.
    Prisutdelningen sker vid Senioravslutningen under hösten.
  7. I övrigt gäller Gubbcupens tävlingsbestämmelser. Vid frågor eller problem, kontakta Leif Halth, tel. 079 336 5858