H70 – Sörmlandsserien

2017 – H70 – År 2

H70 – Div 2 – Resultattabell
H70 – Div 2 – Spelschema

Nu har vi spelat vårt andra år i H70 och med lite tur och mycket skicklighet har vi i fjol gått från 3:an till 2:an, i år har vi lyckats att gå upp till 1:an.

Vi har ett bra gäng gamla gubbar i klubben som får fram vinnarinstinkten när det behövs. Därutöver har vi haft trevligt tillsammans. I år hade vi avslutning hos Sune, som tyvärr på grund av sjukdom inte har kunnat spela i år. Det kanske är därför det har gått så bra!?
Tack gubbar för bra utfört värv! Vi laddar för nästa år! Ha en bra höst och vinter med mycket träning.
Sune Englund och Björn Albing, lagledare

Bild från när H70-laget i seriespelet hade upptaktsträff på klubben. I laget ingår: Boo Nilsson, Hans Lye, Bernt Karlsson, Leif Liljeqvist, Bo Carlsson, Bertil Olsson, Sune Englund. Sittande: Mats Näsholm, Stig-Arne Löfving, Åke Karlsson, Stig Andersson, Lille-Bror Rylander och Björn Albing