Info till ny medlem

Välkommen till klubben

Vi hoppas du ska trivas riktigt bra hos oss. Du kommer att mötas av många som säger hej! Här finns en guide som vi hoppas är ”bra att ha” för dig som är ny. Webbsidan är informativ och via huvudmenyerna kan du lotsa dig fram. Läs senaste nytt på startsidan ofta, då blir du uppdaterad. Klubbnyheter finns samlade här. Nyheterna delas också till vår facebook och medlemsforum. Gå med i vårt medlemsforum på facebook där du kan ge och få synpunkter. Där vill vi gärna ha dialog.

Läs artikeln om vår facebooknärvaro. GILLA sidor och gå med i grupperna.

Fasta tider med tävlingar och olika aktiviteter

• Tävlingskalender. Visar tävlingar och tider.
  • Kalender/agenda. Visar alla aktiviteter på klubben.
  • Måndag – Seniorgolf
  • Måndag – Golfkompis – Drop in 9 hål
  • Tisdag – Kom i gång-golf – 9 hål med handledare för våra nybörjare.
  • Tisdag – Green Eagles Day – På sommarlovet – Gratis för våra medlemmar!
  • Onsdag – Herrgolf – hela dagen – Sveriges största.
  • Torsdag – Damgolf – lottad start 09.00. OBS! Även fri start hela dagen med valfri partner. Det går även att välja att spela fri start 9 hål med valfri partner. OBS! Vissa damtävlingar spelas en helg med gemensam start. Fri start utgår då.
  • Fredag – FredagsÖppet – Nyheter 2018.
  • Helger – Många olika klubbtävlingar och större externa tävlingar.

Meny SPELA

Meny TRÄNA

Meny TÄVLA

• Allmänt om tävlingar. Löpande tävlingar. Juniortävlingar. Seriespel.
  • Matchspel på klubben – inför säsong:

Meny BANORNA

• Östra banan och Västra banan 2 x 18 hål
  • Klöverns Korthålsbana som också är fotgolfbana – 6 hål/3 utslag/hål. Gratis för alla. Inga krav.
  • HIO/Eagle – Vi uppmärksammar alla som gör HIO/Eagle på webben. Skicka text/bild till webbredaktören.

Meny MEDLEM

• Erbjudanden. Kommittéer. Läsvärt. Sociala medier.

Meny NYHETER

• Sektioner. Genvägar. Våra Tourspelare

Meny KLUBBEN

Meny BLI MEDLEM

Våra SAMARBETSPARTNERS

Women´s Golf Day – 5 juni 2018 – En succé

• Vi deltog för första gången i denna världsomspännande aktivitet där 46 länder ingår. Läs nyhetsartikeln.
  • Internationella sidor – Women´s Golf DayFacebook
  • Vår facebookgrupp – alla golfande kvinnor är välkomna. Facebookgruppen är tänkt att fungera också som ett nätverk för golfande kvinnor året om.

Golfens Dag – Rikstäckande

Golfens Dag var en nyhet 2017 från SGF – Svenska Golfförbundet. Golfens Dag ersatte  vår Rangens dag med ett liknande koncept. Golfens Dag sker i samarbete med våra Business Partners för rangen.

Samarbeten med organisationer

SGF_logo_101 Sogdf
svenskgolf-logo_250
SISU
visitsormland
stua_logo_small1
Visit-Nyk-Oxl 250
Utflyktsvagen 250

CC8A9405 puttinggren

juniorer_puttinggreen

Rangespel

Vår moderna golfrange

• Utslag från mattor på den övre delen bredvid hål 1 på Östra banan.
  • Utslag från gräs på den nedre delen.
  • På länken ovan finns info om kostnader för polletter eller rangekort.
  • Köp polletter i shopen, kansliet eller restaurangen.
  • Det går att använda betalkort direkt i bollmaskinen.
  • Nya bollar 2018.
  • Rangen moderniserades med nya målgreener 2017.
  • Rangen har byggts i samarbete med Kila Möbler och Heda Skandinavien AB och Mediehuset SN.

_C8A9638_juniorer_Henric

2016-06-16 Skylt Kloverns golf fotgolfbana

Klöverns korthåls/fotgolfbana. Spela golf och fotgolf. Hålen passar en fotboll. Därmed blir det enklare för nybörjare att putta i en golfboll.

fotbollsgolf

Ett flicklag från Eneby Fotbollsklubb, Norrköping, testar vår fotgolfbana.

Klöverns korthålsbana och fotgolfbana

Klöverns korthåls/fotgolfbana – Den kombinerade banan ligger också utmed vägen, men till höger. Alla spelar gratis och det finns utrustning för golf att låna via shopen och fotbollar via kansliet. Banan sträcker sig utmed vägen till Ryssbergen och hål 17 på Västra banan och ligger i linje med övningsområdet vid hål 14. Länk till invigningen i juni 2016, när det tyvärr regnade!

Golfkampen

Vår biståndstävling Golfkampen spelades 2016 och 2017. Under säsongen pågår utmaningar för ”bra slag/spel”. Under året arrangerar vi insamlingar på olika sätt och hoppas att alla medlemmar vill bidra. Under vår golfvecka ”Ärila-veckan” går ”Olle Hörnfeldts Minne” och del av startavgifter till Golfkampens insamling. Vi deltar samtidigt i Cancerfondens tävling ”Ett Slag”. Vi kom tvåa i den tävlingen 2016 och 2017.

Övningsfält

Följ vägen förbi klubbhuset för att komma till övningsfältet på vänster sida. På vägen till korthåls/fotgolfbanan finns ett övningsfält vid maskinhallen utmed hål 2 och 16 på Västra banan. Där finns en bunker, en målgreen och plats för slag på ca 100 m. Bild saknas f n.

Övningsfält – YOUnited Professionals

Följ vägen förbi övningsfältet ovan. Gå förbi övergången till hål 16 till 17 på Västra banan. Bredvid den nedre delen av hål 14 till vänster på Västra banan finns ett övningsområde för putt-, chip- och bunkerslag. Bild saknas f n

Övningsfält

Vi håller på med ett mindre övningsområde för chip- och bunkerslag vid den nedre delen av golfrangen. Detta ligger före tee på hål 18 Västra banan. Bild saknas f n.

Alla är välkomna att spela på våra övningsområden. Lektioner med pro har företräde.

Spela Gräsroten när du spelar hos Svenska Spel. Då gynnar du oss!

Titta på filmen om vårt nya mentorprogram för damer 2018

SGFs film om Redo4Golf på Nyköpings GK