Information angående Coronavirus covid-19

Vid Bokningar

• Boka & checka in via nätet (använd gärna appen Min Golf Bokning)
  • Betala via MinGolf
  • Använd vår golfterminal som tillfälligtvis kommer att vara placerad utomhus under taket mitt emot entrén till klubbhuset

Vid klubbhuset/besök i receptionen

• Stanna utanför receptionen – ankomstregistrera dig via nätet eller i terminalen utomhus. Vi har även automatisk ankomstregistrering via GPS (aktivera den i Min Golf Bokning – profil/inställning/automatisk ankomstregistrering)
  • Håll avstånd till varandra – gå in i receptionen en i sänder, undvik köbildning även i shop, restaurang och på rangen
  • Var extra noga med hygienen vid eventuella toalettbesök

Övrigt

• Tvätta händerna ofta med tvål och vatten. Använd handsprit om tvål & vatten saknas.
  • Hosta/nys i armvecket
  • Ta inte i hand – inga high fives. Använd handske/handskar
  • Håll avstånd till nästa medspelare och nästa boll vid kö på banan
  • Putta med flaggan i

Vid tävlingar

• Vi följer de råd och riktlinjer som SGF har utfärdat i samråd med RF och myndigheter – dessa kan variera och ändras snabbt
  • Se tävlingsbestämmelser för den tävling som du anmält dig till och följ råden för varje enskild tävling

Vi rengör dörrhandtag, pekskärmar m m ofta och städar klubbhuset och toaletter mer frekvent än tidigare. Ingen i personalen kommer till jobbet vid minsta symptom relaterat till Coronaviruset. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd & riktlinjer.

Text uppdaterad: 2020-05-06