Junior SM Klubblag – JSM

JSM-klubblag 2018

JSM spelas i år på Karlskoga GK.

JSM-klubblag 2017

JSM-laget 2017 – Alexander Fernqvist. Arvid Rylander, Philip Andersson, Alfred Lidström, Oskar Gabrielsson, Emma Andersson och Erica Andersson.

2017-07-04 – Inlägg på klubbens facebook efter första dagen på Vesterby GK.
2017-07-03 – Inlägg på klubbens facebook inför JSM Klubblag på Vesterby GK med start tisdag 4 juli.

Junior SM – Kval 2016

Artikel från 2016 års kval till JSM i Karlstad. Läs mer
2016 – Tävlingsbestämmelser – JSM Klubblag

JSM Laget vidare efter Philips spel

Efter Philip Anderssons match var det klart att laget gick vidare och då blev det jubel!

Junior SM – Kval 2015

En bild på laget som idag har spelat kval till Junior SM på Vadstena GK. Från vänster: Arvid Rylander, Philip Andersson, Alfred Lidström, Emma Andersson, Oskar Gabrielsson, Erica Andersson, Adam Harlin och David Eriksson.

Det var sol och varmt ca 26 grader. Det gick åt en hel del vatten under tävlingen. Vadstena GK har en bana som kräver precision från tee och det finns en hel del ekar vid sidan av fairway som gör banan lite svårare. Laget kom på en 7e plats. Tyvärr gick vi inte vidare till omgång 2. Vi har haft roligt och lärt oss mycket som vi tar med oss till nästa år.

Text och foto:
Krister Andersson