Juniorbarometern – en av klubbens äldsta tävlingar

Vad är Juniorbarometern?

En tävling som håller på hela säsongen närhelst du har lust. Ett utmärkt sätt att motivera dig ute på banan och öka koncentrationen när du spelar en sällskapsrunda.

Du kan också spela juniorbarometern under en klubbtävling, t.ex. herrgolfen på onsdagar och damgolfen på torsdagar. Du räknar dina 5 bästa poängbogeyresultat under hela säsongen.

Till att börja med registrerar du 5 resultat och sedan byter du successivt ut de sämre resultaten mot de bättre.

För att delta betalar du 10:- i receptionen innan du påbörjar golfrundan. Du får då ett löpnummer som du skriver på scorekortet. Om du har färre än 5 resultat eller har gjort en förbättring, så lämnar du scorekortet i brevlådan i klubbhuset vid resultattavlorna efter avslutad runda.

De aktuella resultatet rapporteras löpande och finns att läsa på anslagstavlan i klubbhuset.

Behållningen går till juniorverksamheten. Fina priser utlovas. Även om du inte hamnar på prisplats, så lottas det ut priser och vi delar också ut pris för flest köpta kort.

Anders Lundgren och Jörgen Bennheden sköter resultatrapporteringen.

Slutresultat 2019 Juniorbarometern Damer

Slutresultat 2019 Juniorbarometern Herrar