Juniorbarometer

Köp ett Juniorbarometerkort och satsa 10 kr varje gång du spelar!

Du tävlar mot dig själv under hela säsongen om att göra så bra resultat som möjligt. Du köper Juniorbarometerkortet i receptionen. De fem bästa resultaten räknas. Du använder dina scorer både vid sällskapsspel och vid singeltävlingar (räkna om till poängbogey)! När säsongen är slut kan du:

• Vinna en prischeck damer/herrar
  • Vinna på att du köpt många Juniorbarometerkort
  • Vinna på utlottning bland alla som spelat Juniorbarometer!
  • Vinnare Juniorbarometern 2019

Följ innevarande års resultatsammanställning.

2018 – Anna Lundin 2018 – Leif Halth

Juniorbarometer – Gör så här:

Poängbogey 18 hål. Spela så många gånger du vill under hela säsongen. De fem bästa resultaten omräknat till poängbogey över hela säsongen räknas. Gäller både tävling och sällskapsspel.

Kostnad och fördelning:

• 10 kr per rond
  • hälften går till juniorerna
  • hälften går tillbaka i form av priser.

Höj motivationen och spela bättre!

Du kommer garanterat att höja motivationen och spela bättre, samtidigt som du bidrar till vår juniorverksamhet ”Green Eagles”. Dessutom är det fina priser.

Tävlingsbestämmelser

Tävlingsbestämmelser – Juniorbarometer 2017

Gruppen som uppdaterar

Denna grupp arbetar med uppdatering av juniorbarometern:

• Anders Lundgren (sammankallande)
  • Jörgen Bennheden

Följ resultatet under säsongen!

Under säsongen så ser du hur du ligger till genom att resultatet anslås i klubbhuset och på webbsidan.

2018 – Resultat | Damer | Herrar
2017 – Resultat | Damer  | Herrar
2016 – Resultat | Damer | Herrar
2015 – Resultat
2014 – Resultat
2013 – Resultat

Tävlingen har funnits i över 50 år!

Denna text fanns i 1963 års matrikel

”Särskilda för tävlingen numrerade scorekort a 1 krona erhölls hos instruktör Ekberg. Resultat från övriga slagtävlingar kunde inräknas i barometertävlingen endast under förutsättning att scoren fördes å för barometertävlingen numrerade kort.”

De som deltog i denna barometergolf, gav stöd till klubbens juniorer. 1/3 återgick till priser. Priset höjdes sedan till 5 kr/rond och efter 2009 till 10 kr/rond med fördelning enligt ovan. Underlag: Christer Isaksson.

Foto Tomas Kihlman