Kansli och reception

2016-11-18-tina_c8a0303

Tina Eriksson – ekonomi@nykopingsgk.se

Vårt kansli har generösa öppettider under säsongen och har naturligtvis öppet sju dagar i veckan. Kansli och reception fungerar hos oss som en enhet. Oavsett om du har frågor kring tidbokning, tävlingar, årsavgifter eller boende kan du besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

0155-21 66 17 – kansli@nykopingsgk.se

Under en säsong spelas det ca 50.000 golfronder hos oss varav ca 10.000 är tävlingsronder. Detta gör kansliet och receptionen till navet i vår verksamhet. Vi hjälper dig med allt från bokning av starttider eller golfbilar till tävlingsanmälan och medlemsfrågor. Är du en gästspelare är du välkommen att ta kontakt med oss för att få tips om hur vi kan skräddarsy lösningar till dina önskemål.

Boende och husvagnsparkering

Vårt gästboende på banan blev klart juni 2016. Nätbokningen är i drift. Givetvis går det att boka också via kansliet. Husvagnsparkeringen blev klar 2015. Den finns på övre parkeringen. All bokning sker via kansliet.

Klubbchef Gary Cosford

Klubbchefen har sitt kontor i kanslibyggnaden. Presentation.

Ekonomifunktion

Tina Eriksson

Kontaktuppgifter – Sammanställning

Banpersonal

Presenteras på egen sida.

Restaurang

Restaurangen

Alan Harris Golf Outlet

Medarbetare under högsäsong

Alfred Lidström var ny hos oss säsongen 2016. Han ingår i gruppen med duktiga juniorspelare.

Kanslipersonal

Sommarvikarie

Malin Åkvist har varit hos oss i omgångar i kansliet. Hon studerar på Linnéuniversitetet i Kalmar.