Klubbchef

Vår klubbchef och VD Gary Cosford har varit anställd sedan hösten 2006. Gary har tidigare arbetat som klubbchef på Falun-Borlänge GK (Aspeboda) mellan 2001-2006.

• Gary är utbildad PGA Golf Professional och har arbetet i Sverige sedan 1989 på en rad olika klubbar bl.a Ystads GK, Timrå GK, Saltsjöbadens GK och Billeruds GK.
  • Gary är medlem i PGA of Sweden, GAF och GMA (Golf Managers Association-UK).
  • Gary har genomgått flera branschutbildningar bl.a. SGFs klubbchefsutbildning 2005-2007.

Utanför banan är Gary gift med Lotta och paret har tvillingpojkarna Sam och Liam födda 2003.

Gary upplevs som en mycket positiv och lösningsorienterad person. Han har ansvar för Nyköpings GK som klubbchef och även som VD på Ärila Golf AB, som är ett publikt bolag som äger och driver anläggningen affärsmässigt.

Kontor

Gary har sitt kontor i kanslibyggnaden. Han dyker också ofta upp i receptionen och tar hand om gäster.

Tävlingar och arrangemang

Gary är också mycket aktiv i stora tävlingsarrangemang och träffar med business partners. På bilden ovan hälsar han välkommen till ICA-Golfen under Ärila-veckan.

Återblick – Intendent/Klubbchef

1957 – Bengt Jarvall, Länsrevisor
1959 – Sten Liddahl, Hypoteksdirektör (ev 1958)
1984 – Arne Johanson