Välkommen till Kom-Igång-Golfen på tisdagar!

Du som är nybörjare och har gått grönt-kort-kurs och du som har hcp mellan 45 och 54; välkommen att delta i Kom-Igång-Golfen på tisdagar.

Du som har nått spelhandicap 54  och inte uppgraderat till Guld-/ Vardagsmedlemskap betalar 250:- i greenfee; nybörjare spelar gratis.

Vi rekommenderar dig som har under 45 i hcp att spela golfkompis på måndagar. Mer info finns under fliken “golfkompis”.

Vi spelar 9 hål på Östra banan från 26 april

• 26/4 – 23/8  kl 18:00 – 19:00
  • 30/8 och 6/9  kl 17:00 – 18:00
  • Boka starttid genom att mejla kansli@nykopingsgk.se med golf-id på de som ska spela.
  • Boka senast söndag kl 15.00.
  • Gäller dig som är 13 år eller äldre.
  • Klubben försöker i största möjliga mån att bistå med en fadder vid behov.

På väg mot Grönt Kort

• Damer (fr 12 år) spelar från tee 43, herrar (fr 12 år) spelar från tee 49/50
  • När du känner dig redo avlägger du ett spelprov från resp tee. Du har klarat provet när du fått  ihop minst 18 poäng på 9 hål
  • Golfrundorna genomförs tillsammans med en markör; det behöver inte vara en etablerad golfare med hcp, utan kan vara vem som helst
  • Vid spel tills du fått Grönt Kort erhåller du 54 slag (= 3 extraslag utöver hålets par)

När du har nått spelhandicap 54

• Uppgradera ditt medlemskap till något av våra övriga medlemskap
  • Nu får du börja spela på banan på egen hand

Nybörjarmedlemskap

• Gäller årsvis under utbildningstiden eller tills du har erhållit hcp 54, dock längst två säsonger
  • Därefter måste en uppgradering av medlemskapet ske.
  • Under utbildning kan nybörjarmedlem spela på banan utan avgift, men måste då spela tillsammans med handledare.

Avslutningstävling

Vi har en avslutningstävling vid säsongens sista träff.

Läs mer om medlemskap här

Kom-Igång-Golf från 2018