Välkommen till Kom-Igång-Golfen på tisdagar!

Du som är nybörjare och har gått grönt-kort-kurs och du som har hcp mellan 41 och 54 och vill nå hcp 40; välkommen att delta i Kom-Igång-Golfen på tisdagar.

Du som har nått spelhandicap 54  och inte uppgraderat till Guld-/ Vardagsmedlemskap betalar 250:- i greenfee; nybörjare spelar gratis.

Vi spelar 9 hål på Östra banan från 27 april –  avslutnings”tävling” den 14 september!

• 27/4 – 24/8  kl 17:00 – 18:30
  • 31/8 och 7/9  kl 16:30 – 18:00
  • Avslutning gemensam start (shotgun) 16:30 med efterföljande fika och något att äta.
  • Boka starttid via listan på anslagstavlan i klubbhuset
  • Boka senast söndag kl 17.00.
  • Gäller dig som är 13 år eller äldre.

På väg mot Grönt Kort

• Damer (fr 12 år) spelar från tee 43, herrar (fr 12 år) spelar från tee 49/50
  • När du känner dig redo avlägger du ett spelprov från resp tee. Du har klarat provet när du fått  ihop minst 18 poäng på 9 hål
  • Golfrundorna genomförs tillsammans med en markör; det behöver inte vara en etablerad golfare med hcp, utan kan vara vem som helst
  • Vid spel tills du fått Grönt Kort erhåller du 54 slag (= 3 extraslag utöver hålets par)

När du har nått spelhandicap 54

• Uppgradera ditt medlemskap till något av våra övriga medlemskap
  • Nu får du börja spela på banan på egen hand

Nybörjarmedlemskap

• Gäller årsvis under utbildningstiden eller tills du har erhållit hcp 54, dock längst två säsonger
  • Därefter måste en uppgradering av medlemskapet ske.
  • Under utbildning kan nybörjarmedlem spela på banan utan avgift, men måste då spela tillsammans med handledare.

Introduktionsmedlemskap

• Gäller för nya golfare fr o m 2020 och gäller i tre månader från teckningstillfället

Avslutningstävling

Vi har en avslutningstävling vid säsongens sista träff.

Läs mer om medlemskap här

Kom-Igång-Golf är perfekt för dig som behöver hjälp att komma igång med golf igen efter t ex en nybörjarkurs.

Kom-Igång-Golf från 2018