Välkommen till Kom-Igång-Golfen!

Du som är nybörjare och har gått grönt-kort-kurs och du som har hcp mellan 37 och 54 och vill nå hcp 36; välkommen att delta i Kom-Igång-Golfen på tisdagar.

Du som har nått spelhandicap 54  och inte uppgraderat till Guld-/ Vardagsmedlemskap betalar halv greenfee; nybörjare spelar gratis.

Vi spelar 9 hål på Östra banan från 28 april –  avslutnings”tävling” den 15 september!

• 28/4 – 25/9  kl 17:00 – 18:30
  • 1/9 och 8/9  kl 16:30 – 18:00
  • Avslutning gemensam start (shotgun) 16:30 med efterföljande fika och något att äta.
  • Boka starttid via listan på anslagstavlan i klubbhuset
  • Boka senast söndag kl 17.00.
  • Gäller dig som är 13 år eller äldre.

På väg mot Grönt Kort

• Spela från Grönvita markeringar (halvvägs mellan 49/50 och 150 m markeringen)  eller tee 49/50.
  • När du känner dig säker runt 18 poäng över nio hål från det grönvita avståndet går du vidare till nästa steg
  • Golfrundorna genomförs tillsammans med mentor/medlem som har spelhandicap, fram till det man nått spelhandicap 54

Vid spel från grönvit markering erhåller spelaren 3 extra slag per hål

När du har nått spelhandicap 54

• Uppgradera ditt medlemskap! Se nedan.
  • Du får spela på banan utan handledare, men kan endast registrera rundan om du har en markör som har hcp 36 eller lägre.

Nybörjarmedlemskap

• Gäller årsvis under utbildningstiden eller tills du har erhållit hcp 54.
  • Därefter måste en uppgradering av medlemskapet ske.
  • Under utbildning kan nybörjarmedlem spela tillsammans med mentor utan avgift.
  • Läs mer om medlemskap.

Avslutningstävling

Vi har en avslutningstävling när säsongen är slut.

Avslutning med Kom-Igång-Golfen