Alan Harris Pro Shop

Butiken är till viss del en Outletbutik, men givetvis har jag även allt det senaste i klubbväg och annan utrustning. Givetvis erbjuder vi Custom Fitting vid klubbköp. Hjärtligt välkommen in och se ett stort utbud klubbor, vagnar, skor, kläder, bollar, handskar, kepsar peggar m m. Det jag inte har ”it´s not worth having”.

alan.pro1961@gmail.com
www.fb.com/QualityGolfOutlet

Nyheter och erbjudanden

Alla nyheter och erbjudanden finns som inlägg här på sidan till höger. I outletsortimentet finns alltid nyheter med fantastiska fyndpriser!

Prisgaranti

Jag har alltid mycket förmånliga priser! Jag har också prisgaranti. Hittar du en vara billigare på annat ställe så får du det priset också hos mig!

Fakta om Alan Harris Quality Golf Outlet

Jag tillhör  www.proquality.se. Alan Harris Quality Outlet på Facebook – www.fb.com/QualityGolfOutlet

Damtävling – Rose Bowl

Pernilla Eriksson blev lycklig vinnare av Rose Bowl med den för dagen överlägset bästa scoren på 38 poäng.

Jag arrangerar två tävlingar varje år på klubben. Damtävlingen ”Rose Bowl” för medlemmar, har ett vandringspris i form av en silverskål fylld med rosor!  Damtävlingen startade 1992 och vandringspriset ”Rose Bowl” instiftades 1994. Reportage från alla tävlingar finns på länken. Den med högst poäng oavsett klass får sitt namn graverat i silverskålen som är fylld med rosor på tävlingsdagen. Pernilla Eriksson vann vandringspriset 2015.

Utöver tävlingen bjuder jag traditionsenligt damerna på champagne, mat och jordgubbar. Jag säljer också ett populärt lotteri där första pris är ett klubbset! Jag har också ett digert prisbord i de tre klasserna. Tävlingen är mycket uppskattad av damerna och den brukar bli fulltecknad.

Det är också lika roligt varje år att få ta på smokingen och hälsa damerna välkommen in efter tävlingen och bjuda på champagne!

Rose Bowl – Sammanställning och bakgrund

Läs den intressanta artikeln som Ann Malmskog har bidragit med och bakgrunden till hur tävlingen kom till när Alan Harris kom till klubben. Ann Malmskog var också den som tog den första inteckningen i silverskålen. Vinnarförteckning finns också på sidan. Sammanställning av tävlingen och dess bakgrund

Tävling – PQ Hjärnslaget – Stöd för Alzheimersfonden

_C8A8528 TL Gunnel Alan Harris2017 spelades PQ Härnslaget som bästboll (reportage), dag två under Ärilaveckan.

Sedan 2011 är jag med och stödjer tävlingen Hjärnslaget som samarbetar med Alzheimersfonden. Tävlingen spelaunder Ärilaveckan. Tävlingsformen har varierat under åren. Den startade som slagtävling i tre klasser. Det har också varit en separat puttävling på övningsgreenen. Tävlingsledare är Gunnel Thunström.

2016 spelades tävlingen som Texas Scramble med egna lag i två klasser. En herrklass och en klass där det fanns minst två damer i laget. Reportage 2016

Tävlingsresultat – PQ Hjärnslaget

2017 – Prisutdelning i bästbollstävlingen. Tävlingsledare Gunnel Thunström tillsammans med Alan Harris. Reportage.

2017 – Vinnarna Johan Oehme och Peter Thronborg, Kiladalens GK, 62 slag, SHCP 60. Reportage

_C8A8507 Vinnare PQ Hjarnslaget
2016 – Mixed – Vinnare Lotta och Johan Stenberg, Alexandra Lennartsson och Kenneth Månsson (saknas). Reportage
_C8A8513 Vinnare herrar2016 – Vinnare herrklass Jakob Kåbring, Erik Fredriksson, Erik Isaksson och Dan Boström. Reportage
Vinnaren av puttningstävlingen kunde fotas direkt på puttinggreenen. Han satte 2 mycket långa puttar i rad och vann presentkortet på 1000 kr i shopen som hade skänkts av klubbchefen Gary Cosford.

2015 – Vinnare A-klass Jesper Hagberg, SHCP 3, 69 slag. Reportage.

Vinnare i A-klass Henrik Wikerman tillsammans med Alan Harris
2014 -Vinnare A-klass Henrik Wikerman, SCHP 9, 68 slag och bästa resultat. Reportage
2013-pq-jan-andersson-vinnare-a-klass-73-slag2013 – Vinnare A-klass Jan Andersson, 73 slag. Reportage 2012-sune-eriksson-pq-66-slag-c-klass 2012 – Vinnare C-klass Sune Eriksson – Reportage. Foto: Gunnel Thunström
Kenneth_JonathanHarlin[1] 2011 – Vinnare i Shoot Out – Jonathan Harlin över Jan Andersson. Båda hade slag kvar – Reportage. Foto: Gunnel Thunström