Träningsområden

Puttinggreen

Puttinggreenen ligger precis vid klubbhuset. Där finns också en yta för korta chippar.

Övningsfält – Optimera

Följ vägen förbi klubbhuset för att komma till övningsfältet på vänster sida. På vägen till korthåls/fotgolfbanan finns ett övningsfält vid maskinhallen utmed hål 2 och 16 på Västra banan. Där finns en bunker, en målgreen och plats för slag på ca 100 m. Bild saknas f n.

Övningsfält – YOUnited Professionals

Följ vägen förbi övningsfältet ovan. Gå förbi övergången på hål 16 till 17 på Västra banan. Bredvid den nedre delen av hål 14 till vänster på Västra banan finns ett övningsområde för putt-, chip- och bunkerslag. Bild saknas f n

Övningsfält – Klöverns korthålsbana och fotgolfbana

Klöverns korthåls/fotgolfbana – Den kombinerade banan ligger också utmed vägen, men till höger. Alla spelar gratis och det finns utrustning för golf att låna via shopen och fotbollar via kansliet. Banan sträcker sig utmed vägen till Ryssbergen och hål 17 på Västra banan och ligger i linje med övningsområdet vid hål 14. Länk till invigningen i juni 2016, när det tyvärr regnade!

Övningsfält

Det finns ett mindre övningsområde för chip- och bunkerslag vid den nedre delen av golfrangen. Detta ligger före tee på hål 18 Västra banan. Bild saknas f n

Alla är välkomna att spela på våra övningsområden. Lektioner med pro har givetvis företräde.

Modern golfrange

Vår golfrange.

• Utslag från mattor på den övre delen bredvid hål 1 på Östra banan.
  • Utslag från gräs längst ner på rangen i höjd med green på hål 1
  • På länken finns mer info om kostnader för poletter och rangekort.
  • Poletter kan köpas i shopen, kansliet och restaurangen.
  • Det går också bra att använda betalkort direkt i bollmaskinen.

Rangen har byggts i samarbete med-

CC8A9405 puttinggren

Puttinggreenen används flitigt t ex inför tävling!

juniorer_puttinggreen

Här är det de små som ha lektion på ytan där chipping är tillåten.

Rangespel

Elitspelarna tränar på rangen

2016-06-16 Skylt Kloverns golf fotgolfbana

Klöverns korthåls/fotgolfbana. Det går bra att spela både golf och fotgolf. Hålen är stora för en fotboll.

fotbollsgolf

Ett flicklag från Eneby Fotbollsklubb, Norrköping, testar vår fotgolfbana.