Träningsområden

Puttinggreen

Puttinggreenen ligger precis vid klubbhuset. Där finns också en yta för korta chippar.

Övningsfält – Optimera

Följ vägen förbi klubbhuset för att komma till övningsfältet på vänster sida. På vägen till korthåls/fotgolfbanan finns ett övningsfält vid maskinhallen utmed hål 2 och 16 på Västra banan. Där finns en bunker, en målgreen och plats för slag på ca 100 m. Bild saknas f n.

Övningsfält – YOUnited Professionals

Följ vägen förbi övningsfältet ovan. Gå förbi övergången på hål 16 till 17 på Västra banan. Bredvid den nedre delen av hål 14 till vänster på Västra banan finns ett övningsområde för putt-, chip- och bunkerslag. Bild saknas f n

Övningsfält – Klöverns korthålsbana och fotgolfbana

Klöverns korthåls/fotgolfbana – Den kombinerade banan ligger också utmed vägen, men till höger. Alla spelar gratis och det finns utrustning för golf att låna via shopen och fotbollar via kansliet. Banan sträcker sig utmed vägen till Ryssbergen och hål 17 på Västra banan och ligger i linje med övningsområdet vid hål 14. Länk till invigningen i juni 2016, när det tyvärr regnade!

Modern golfrange

Vår golfrange.

• Utslag från mattor på den övre delen bredvid hål 1 på Östra banan.
  • Utslag från gräs på den nedre delen.
  • På länken finns mer info om kostnader för poletter och rangekort.
  • Poletter kan köpas i shopen, kansliet och restaurangen.
  • Det går också bra att använda betalkort direkt i bollmaskinen.
  • Rangen har byggts i samarbete med

Golfens Dag – Nyhet 2017

20 maj – Golfens Dag är en nyhet från SGF – Svenska Golfförbundet, som arrangeras på temat ”Dubbelt upp”. Det är dubbelt så roligt att dela glädjen i golfen med en kompis eller en familjemedlem.

Golfens Dag ersätter nu vår Rangens dag med ett liknande koncept, som varit en aktivitet öppen för medlemmar och övriga. Aktiviteten har varit ett populärt och uppskattat inslag för att främja vår rekrytering. Rangens dag har skett i samarbete med våra Business Partners för rangen.

Övningsfält

Det finns ett mindre övningsområde för chip- och bunkerslag vid den nedre delen av golfrangen. Detta ligger före tee på hål 18 Västra banan. Bild saknas f n

Alla är välkomna att spela på våra övningsområden. Lektioner med pro har givetvis företräde.

Nyköpings Golfhall

Golfhallen är f n stängd på grund av brist på lokal.

CC8A9405 puttinggren

Puttinggreenen används flitigt t ex inför tävling!

juniorer_puttinggreen

Här är det de små som ha lektion på ytan där chipping är tillåten.

Rangespel

Elitspelarna tränar på rangen

_C8A9638_juniorer_Henric

Pro Henric Singemo har juniorträning

2016-06-16 Skylt Kloverns golf fotgolfbana

Klöverns korthåls/fotgolfbana. Det går bra att spela både golf och fotgolf. Hålen är stora för en boll. Därmed blir det enklare för nybörjare att putta i golf.

fotbollsgolf

Ett flicklag från Eneby Fotbollsklubb, Norrköping, testar vår fotgolfbana.