Läckert golfnära boende

Närhet till restaurang, golfbana och range

Välkommen till våra nybyggda hus precis intill klubbhuset och första tee på Östra och Västra banan. Här bor ni bekvämt med fina sängar, trådlös internet, modern inredning, och altan med utsikt över golfbanan.

Oavsett om ni är ett par som vill spela golf och ha lite egen tid eller ett gäng som vill spela mycket golf och umgås är vår anläggning perfekt för er.  Njut av spelet på våra två populära golfbanor med dagsgreenfee, fri banguide och hyrvagn som alltid ingår i vårt koncept!

Våra krögare serverar gärna en härlig frukost, lunch och middag, men det går också att laga mat i våra hus om du föredrar det! Våra parhus (4 st) är 27 kvm och våra hus (4 st) är 60 kvm. I parhusen finns sovplats för 2-4 st och i husen 4-6 st.

Mat – Meny när ni bor i våra hus

Här kan ni välja mat – Murres Golfkrog – Husmeny 2018-07-18

Välkommen till Nyköpings GKs golfboende! Bildspel över husbyn 6 april 2017.

_C8A7282 Livingroom

_C8A9172 Hus alla verandor klara

_C8A7294 Hus vy mot 18e

Utsikt mot hål 18 på Västra banan. Greenen ligger till höger vid klubbhuset.

_C8A7286 Hus kok mot green 1

Usikten är mot green på hål 1 Västra banan.

_C8A7321 Hus fr badrum mot kok allrum

_C8A7367 Hus stort sovrum 2 Del av det stora sovrummet med två sängar.

[/caption]

Planskisser över husen

Fyra friliggande hus med plats för 4-6 pers/hus. Två parhus, 2-4 pers/hus. Totalt åtta enheter.

Se planskisser och fler bilder på husen.

Bokning och priser

Boka via telefon: 0155-21 66 17 eller boende@nykopingsgk.seBildspel – Husbyn.

Boka online och se priser