Verksamhetsinriktning 2019-2021

_c8a9201-gary-styrelseÅr 2019 lanserade vi en verksamhetsinriktning som skulle sträcka sig mot år 2021. Klubbens ledning arbetar strategiskt och systematiskt för att driva utvecklingen framåt och se till att våra medlemmar är nöjda och stolta över sin klubb och anläggning samt att öka antalet gäster och partners till vår verksamhet.

Verksamheten 2019_2021_digital

I dokumentet på länken ovan ser du våra Verksamhetsidé i både klubb och bolag, Värdegrund och Verksamhetsinriktning med en del effektmål som följs upp flera gånger per år.

Holger NamérI årsmöteshandlingar och handlingar till bolagsstämma 2020 finns det uppföljningar av dessa effektmål.
Styrelsen och klubbledningen vill tacka alla medlemmar och partners för det starka engagemang som finns på Nyköpings Golfklubb.

Holger Namér